Hediyelik Kadın Saat Modelleri

Hediyelik Kadın Saat Modelleri

Sevdiklerinizi Hediyelik Kadın Saatleri ile Mutlu Edin!

Sevdiklerinizi mutlu etmek için özel bir gün planlaması yapmaya gerek kalmadan, her daim mutluluğu yaşatmanın yolu aslında zamansız alınan hediyeler ve yapılan sürprizlerdir. Yılın her zamanı, her çeşit saat modelleri arasından en uygun stil ve model tercihi ile sevdiğiniz özel kişileri memnun etmek oldukça mümkündür. Hediyelik kadın saatleri gerek renk gerekse tasarım açısından oldukça çeşitli bir ürün yelpazede kullanıcılara sunulmaktadır. Her gün değişen saat modasına ayak uydurabilmek için gündemi ve akımları da takip etmek gerekebilmektedir. Moda olan saat modelleri ile beraber zamansız şıklığın adresi olan klasik tasarımlı saatler de kadınların kendi kıyafet ve tasarım zevkine göre tercih edebileceği seçenekler arasında yer almaktadır. Her ne kadar hayatınızdaki anneniz, eşiniz, kardeşiniz, sevgiliniz ya da kızınız için bu özel kadınlara yönelik özel ve şık bir saat seçmek kolay olmasa da kadın saat modelleri farklı model ve çeşitlere ayrıldığından, seçim işlemi bir derece daha kolay olabilmektedir.

Hediyelik Kadın Saat Modelleri

Hayatınızdaki özel kadınlara yönelik olarak ister hediye ister yıl dönümü, doğum günü kutlaması gibi özel kutlamalar için alınacak olan saat modellerinde, özel kişinin tarzına ve zevkine göre bir ayrıma gidilmesi tavsiye edilmektedir. Hediyenin sahibi olacak kişinin spor ya da klasik bir tarz tutkunu olup olmadığı, zamansız klasik zevklere mi sahip yoksa son moda saatleri kullanmayı mı tercih ediyor, bu gibi soruların cevaplarına göre saat tercih yolculuğunda ilk adımlar atılabilmektedir. En şık kadın saat modelleri ele alındığında çelik kordonlu saatler ile hasır örgü saatler, deri kordonlu saatler ile taş işlemeli saatler akla ilk genel modeller arasında yer alabilmektedir. Ancak hediye verilecek olan kişinin saat konusunda daha spesifik zevkleri var ise vintage ya da casual modellerin de araştırılarak tercih edilmesi tavsiye edilebilmektedir. Her ne kadar erkeklerin de kadınlar kadar saat tasarımına özen gösterdiğini bilsek de kadınların saat estetiği ve zevki konusunda bir adım önde olduklarını kabul etmek gereklidir. Çünkü bir kadın için saat, kendi görselliğini bir bütünlük içerisinde dış dünyaya duyurma biçiminin en önemli parçasıdır. Tercih edilecek olan saat kasa ve kadran renginin altın, rose ya da silver olması her bir tasarım ve ruh hali için ayrı bir anlam ifade etmektedir. Spor, klasik ya da casual fark etmeksizin saat kadran ve kasa tasarımı ile kordon özellikleri ve bu unsurların uyumu, bir kadının tasarım zevkini yansıtan eşsiz bir hediyedir.

Güçlü Çizgiden Şaşmayanlara Çelik Kordonlu Saatler

Saat tutkunlarının vazgeçemediği bir saat modeli olan çelik kordonlu saatler kadınlara hediye olarak verilebilecek en güzel saat modelleri arasında yer almaktadır. Bugün Michael Kors, Fossil, Tommy Hilfiger, Lacoste, Tissot ve Daniel Wellington gibi köklü ve kaliteli markaların çelik kordon tasarımına sahip olan saatleri, eşsiz tasarım ve güzellikle kullanıcılara sunulmaktadır. Bu tasarımlarda saat kadranları farklı renklerde olabileceği gibi genellikle rose gold, gold ve silver renk modelleri tercih edilebilmektedir. Bununla beraber bazı özel serilerde bordo, lacivert, yeşil ya da siyah gibi eşsiz bir çelik kordonlu saat tasarımları tercihlere sunulabilmektedir.

Her Kombini Tamamlayacak Deri Kordonlu Saatler

Saat konusunda hem erkeklerin hem de kadınların vazgeçilmez tercihi olan deri kordonlu saat tasarımları hem klasik hem de spor tarza uygun olarak kullanılabilmektedir. Deri kordon kadın saat modelleri arasında 32-36 mm ile 42 mm çapına kadar olan saat kasalarına uygun olarak deri kordon genişlikleri de değişebilmektedir. İnce kordon ve kalın kordonlar, deri saatlere çok farklı bir hava katmaktadır. Örneğin deri kordonlu ve klasik kadranlı bir kol saati iş kıyafetlerine uyum sağlayabileceği gibi hafta sonu kot, spor ayakkabı sweat tşirt kombinine de oldukça güzel bir şekilde uyum sağlayabilmektedir. Deri kordonlu kadın saatlerinde genellikle tercih edilen renkler kahverengi tonları ile siyah olmakla beraber, mevsimsel olarak canlı ve açık renkler de tercih edilebilmektedir.

Spor Kombinleri Tamamlayacak Plastik Kordonlu Saatler

Saat modellerinin tutkunları elbette ki birbirinden farklılaşmaktadır. Deri kordonlu ya da çelik kordonlu saat tercih edenler, plastik kordonlu saatlere mesafeli olabilir. Ancak son dönemlerde neredeyse her saat markası spor kombinlere uyum sağlayacak kaliteli plastik kordonlu saat tasarlayarak ve üreterek, müşteri memnuniyeti yakalamıştır. Bu açıdan her giyim zevkinin ayrı bir saati olabileceği gibi spor tarzı seven kadınlar için de plastik kordonlu spor ve rahat saatler hediye rehberi arasında tercih edilebilmektedir.